Huiskamerfestival 2020

Welkom op de website van het Huiskamerfestival Zuidwolde en Huiskamerfestival Erflanden.

Op zondag 15 november wordt voor de 3e keer het Huiskamerfestival Zuidwolde georganiseerd. Nieuw dit jaar is de deelname van de wijk Erflanden in Hoogeveen! Als organisatie vinden wij het super dat ze mee gaan doen en zien we deze wijk als een prachtige aanvulling op het dorp Zuidwolde.

Wat is het Huiskamerfestival eigenlijk? Het Huiskamerfestival is een gratis toegankelijk festival dat elke jaar op de 3e zondag van november wordt georganiseerd. Diverse woningen stellen hun huiskamer beschikbaar voor een singer songwriter of band. Publiek kan middels een beschikbare plattegrond reizen van huiskamer naar huiskamer om te genieten van live muziek.

Wil je als huiskamer, singer songwriter of band graag meedoen met het Huiskamerfestival? Dat kan! Geef je op via een van onderstaande buttons. Deelname gaat op volgorde van bin-nenkomst en bij voldoende deelnemers van zowel huiskamers als muzikanten.

Het Huiskamerfestival is gratis toegankelijk, al wordt een vrije gift op prijs gesteld. Bij elke woonkamer vind je een weckpot waar je deze vrije gift, tijdens het festival, in kan doen.

Heb je vragen voor de organisatie van het Huiskamerfestival neem dan contact met ons op via het contactformulier.